Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Ковдра з овечою вовною В6 Cotton-500 у розмірах

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 19130
Відгуки: (1)
Виробники Damani

Тепла зимова ковдра із овечої вовни. Під такою ковдрою вам буде тепло та затишно у будь-яку погоду. Традиційна вовна має високу плотність наповнювача в 500 г/м². Тканина чохла - натуральна бязь. Представлена в трьох розмірах на Ваш Вибір.

Кольори та візерунки представлені приблизними, їх є безліч, і кожна партія має різні дизайни. Стилістику ковдри (геометрія, квіти, абстрактна, а також світла або темна), але не малюнок, запитуйте у менеджера. Дякуюємо за розуміння!

Тканина:

Бязь - натуральна тканина, щільність якої дозволяє їй бути досить цупкою на дотик та гладкою на вигляд. Водночас вона чудово пропускає повітря і звісно ж не накопичує електричний заряд. Виготовлена із високоякісної бавовни, що не аби як порадує вас  у використанні. 

Наповнювач:

Холлофайбер - в перекладі з англійської «hollow fiber - порожнисте волокно» - наповнювач нового покоління, являє собою порожнисті волокна. Сильне скручування поліефірних волокон нагадує пружини, завдяки чому матеріал після, навіть сильних деформацій відновлює свою колишню форму. А велика кількість порожнин всередині волокон дозволяє добре тримати тепло.

Вовна –  природній матеріал, який отримують шляхом стрижки овечок. В силу своїх властивостей та доступності сировини, здавна використовується для пряжі та валянні домашнього текстилю та одягу. Популярність вовна отримала через свою феноменальну властивість зберігати комфортне тепло, не перегріваючи тіло, та вбирати зайву вологу. Також вовні належать і цілющі властивості, такі як зняття болю в кістках, головного болю, при бронхіальних розладах, алергії на пил. Але зверніть увагу, що такі ковдри не варто прати традиційним способом, сохнути вона буде дуже довго. Надайте перевагу сухій чистці, провітрюванню на свіжому повітрі або ж довіртесь професіоналам у хімчистці.

 На разі, виробництво ковдр дещо здешевлює свою продукцію аби залишатись конкурентоспроможним на ринку, тому у складі таких ковдр вовна становить- 35%, поліефірних волокон– 65%.

Зверніть увагу!

Колір та відтінок можуть відрізнятися залежно від налаштування монітора (яскравість, контраст) та освітлення в різних приміщеннях.

Товари належної якості обміну чи поверненню не підлягають.

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник Damani - Україна
Тканина бязь
Плотність 500г/м2
Наповнювач холлофайбер 65% + вовна 35%
Купити в один клік
1 078грн.
Доступні варіанти
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків1
5/ 5
середній рейтинг товара
1
0
0
0
0
Олена
Олена
25.10.2022
Моя оцінка:
Особлива подяка консультантові,все пояснили,на всі питання дали відповідь.Отримала швидко,всим задоволена.Буду рекомендувати друзям.