Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Ковдра Damani із овечої вовни Зима-500г/м2 кольору Шампань, з розміром на вибір

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 27120
Відгуки: (0)
Виробники Damani
Хіт продажу!☛

Ковдра стьобана з натуральною овечою вовною в кольорі шампань. Щільність складає 500г/м2, що більш ніж достатньо для нашого клімату. Супер тепла традиційна ковдра подарує затишок та комфорт. Представлене у трьох розмірах на Ваш вибір. Тканина – мікрофібра з тисненим візерунком, однотонна.

Розміри:

Полуторний: 150х210 см

Двохспальний: 175х215 см

Євро: 195х215 см

Тканина:

Мікрофібра - м'яка і легка тканина, синтетичного походження. Чохли для подушок і ковдр з такої тканини підходять навіть алергікам. Добре вбирає вологу, але також добре і віддає її, що дозволяє виробу швидко висихати. Також важливо підкреслити той плюс, що мікрофібра практично не мнеться, а на її поверхні не формуються катишки, Завдяки чому вона не втрачає свій первісний вигляд протягом всього терміну експлуатації.

Наповнювач:

Вовна –  природній матеріал, який отримують шляхом стрижки овечок. В силу своїх властивостей та доступності сировини, здавна використовується для пряжі та валянні домашнього текстилю та одягу. Популярність вовна отримала через свою феноменальну властивість зберігати комфортне тепло, не перегріваючи тіло та вбирати зайву вологу. Також вовні належать і цілющі властивості, такі як зняття болю в кістках, головного болю, при бронхіальних розладах, алергії на пил. Але зверніть увагу, що такі ковдри не варто прати традиційним способом, сохнути вона буде дуже довго. Надайте перевагу сухій чистці, провітрюванню на свіжому повітрі або ж довіртесь професіоналам у хімчистці.

 На разі, виробництво ковдр дещо здешевлює свою продукцію аби залишатись конкурентоспроможним на ринку, тому у складі таких ковдр вовна становить - 35%, поліефірне волокно – 65%.

Зверніть увагу!

Фотографії створені вживу, як є. Колір і відтінок можуть відрізнятися, в залежності від настройки монітора (яскравість, контраст) і освітлення в різних приміщеннях.

Товар належної якості поверненню та обміну не підлягає

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник Damani –Україна
Тканина Мікрофібра
Колір шампань
Плотність 500г/м2
Наповнювач Вовна - 35%, поліефірне волокно - 65%
Стиль Однотон
Купити в один клік
1 012грн.
Доступні варіанти
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.