Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Набір постільної білизни Страйп сатин Шоколад180х215 см

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 80017
Відгуки: (1)
Виробники DaMari
Тиждень розпродажу!!!

Комплект постільної білизни серії Страйп Сатин у коричневому кольорі буде вишуканим акцентом у спальні.  Блиск та щільність матерії сатин із 100% бавовни нікого не залишить байдужим. Набір представлений у двохспальному розмірі 180х215 см. Всі наволочки - назапах, з розміром на Ваш вибір. Оксфордський обідок - як додаткова опція у "конструкторі індивідуального пошиву"). Підковдра застібається на приховані кнопочки. Нитки – підбираються під колір комплекту.


Лінійка Страйп Сатин - це по-справжньому якісна постільна білизна із 100% бавовни, що навіть після 500 прання виглядатиме неперевершено. Можливість комунікації з виробництвом надала нашому магазину можливість до створення багатьох опцій в індивідуальному пошитті, аби кожен зміг створити для себе красиву та комфортну постільну білизну на довгі роки. Виробник тканини - Туреччина.

Для замовлення індивідуального пошиву чи корекції стандартного набору – тисніть сюди - Конструктор індивідуального пошиву

У нашому магазині кожен комплект постільної білизни із страйп сатину відшиваються для наших клієнтів у індивідувальному порядку, як стандартні варіації так і індивідуальна комплектація - тільки Ви, і тільки для Вас. Час пошиття та відправки - 2 дні (не беручи до уваги неділю). Усі набори відправляються у подарунковій фірмовій коробці.


 Розмір комплекту

    Двохспальний

Наволочки------70х70 см ------2 шт.

або ----------------50х70 см -----2 шт.

Простирадло—200х220 см --1 шт.

Підковдра-------180х215 см ---1 шт.

Тканина:

Страйп Сатин - тканина преміального класу, в основі якої обов'язково бавовняна натуральна нитка. Кількість таких ниток становить близько 170. Тканина отримала свою назву через жакардовий спосіб плетіння візерунку, який проглядається як з лицьового боку, так і з виворітного. Сатин - одне із найкращих рішень при виборі постільної білизни. Міцність, але й легкість, натуральність, неперевершений зовнішній вигляд, насиченність кольору та його довговічність простота у користуванні, не вибагливий у зберіганні, стійкість до зношування - цей список може продовжити до безкінечності кожен, хто хоч раз користувався натуральним сатином. 

Зверніть увагу!

Товар належної якості поверненню та обміну не підлягає.

Усі фотографії - зняті вживу. є власністю SHVEDOM. Колір та відтінок можуть відрізнятися, в залежності від налаштувань монітора та освітлення у різних приміщеннях.

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник DaMari - Україна
Комплектація однотон
Розмір двохспальний
Тканина страйп сатин - Туреччина
Колір шоколад
Плотність 140г/м2
Склад 100% бавовна
Купити в один клік
1 849грн.
Доступні варіанти
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків1
5/ 5
середній рейтинг товара
1
0
0
0
0
Виктория
Виктория
10.11.2022
Моя оцінка:
Доброе время суток из Покровска, отзыв с опозданием, простите. Проходили испытание на прочность! Цвет при стирке не изменился, ткань не села, правда, немного утюжком пройтись надо. Страйп сатин себя оправдал! Смотрится на кровати - по богатому!Все отлично!
Комплект в подарочной упаковке, еще плюс, не надо заморачиваться с подарком, если, что.
Обслуживание на высоте! Девочка приветливая, терпеливая, все мои пожелания учла, помогла скомпоновать комплект, т.к. брала я, разные размеры. Профессионал своего дела!
Оплата на карту, доставка быстрая!
Рекомендую всем! Даже своим знакомым, им тоже приглянулся комплект.
5 баллов! Спасибо.
РS. Пробачте за мову, хочу від щирого серця дати відгук, але граматичні помилки не хотілося б зробити.