Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Набір постільної білизни Страйп сатин Білий150х215 см

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 80026
Відгуки: (0)
Виробники DaMari

Комплект постільної білизни серії Страйп Сатин у білому кольорі надасть спальні більше світла та яскравих снів. Блиск та щільність матерії сатин із 100% бавовни нікого не залишить байдужим. Набір представлений у півтораспальному розмірі 150х215 см. Всі наволочки - назапах, з розміром на Ваш вибір. Підковдра застібається на приховані кнопочки. Нитки – підбираються під колір комплекту.

Лінійка Страйп Сатин - це по-справжньому якісна постільна білизна із 100% бавовни, що навіть після 500 прання виглядатиме неперевершено. Можливість комунікації з виробництвом надала нашому магазину можливість до створення багатьох опцій в індивідуальному пошитті, аби кожен зміг створити для себе красиву та комфортну постільну білизну на довгі роки. Виробник тканини - Туреччина.

Для замовлення індивідуального пошиву чи корекції стандартного набору – тисніть сюди -  Конструктор індивідуального замовлення 

У нашому магазині кожен комплект постільної білизни із страйп сатину відшиваються для наших клієнтів у індивідувальному порядку, як стандартні варіації так і індивідуальна комплектація - тільки Ви, і тільки для Вас. Час пошиття та відправки - 2 дні (не беручи до уваги неділю). Усі набори відправляються у подарунковій фірмовій коробці.


 Розмір комплекту

    Півтораспальний   

Наволочки------70х70 см ------2 шт.

або ----------------50х70 см -----2 шт.

Простирадло—150х220 см --1 шт.

Підковдра-------150х215 см ---1 шт.

Тканина:

Страйп Сатин - тканина преміального класу, в основі якої тільки бавовняна натуральна нитка. Кількість таких ниток становить близько 170. Тканина отримала свою назву через жакардовий спосіб плетіння візерунку, який проглядається як з лицьового боку, так і з виворітного. Сатин - одне із найкращих рішень при виборі постільної білизни. Міцність, але й легкість, натуральність, неперевершений зовнішній вигляд, насиченність кольору та його довговічність простота у користуванні, не вибагливий у зберіганні, стійкість до зношування - цей список може продовжити до безкінечності кожен, хто хоч раз користувався натуральним сатином. 

Зверніть увагу!

Товар належної якості поверненню та обміну не підлягає.

Усі фотографії - зняті вживу. є власністю SHVEDOM. Колір та відтінок можуть відрізнятися, в залежності від налаштувань монітора та освітлення у різних приміщеннях.

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник DaMari - Україна
Комплектація однотон
Розмір півтораспальний
Тканина страйп сатин - Туреччина
Колір Білий
Плотність 140г/м2
Склад 100% бавовна
Купити в один клік
1 672грн.
Доступні варіанти
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.