Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Постільна білизна First Choice с.Deluxe Ranforce Dark Elegant Anthracite 200х220 см євро

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 2011889
Відгуки: (0)
Виробники First Choice
Продано!

Комплект постільної білизни серії Deluxe Ranforce Dark турецького бренду First Choice модель Elegant Anthracite у темному антрацитовому відтінку з декоративними швами та елементами візерунка "страйп" на двох наволочках та підковдрі. Постільна білизна виготовлена ​​з чистої бавовни за найкращими турецькими традиціями. Комплектація з чотирьох наволочек вигідно виділяє серію з потоку пропозицій. Комплект запакований в оригінальну подарункову коробку.

Розмір комплекту  (євро)

Наволочка--------50*70 см---------4 шт.

Простирадло----240*260 см------1 шт.

Підковдра -------200*220 см------1 шт.

У нашому магазині Ви знайдете колекції 100% оригінальної продукції за приємними цінами. Ми раді представити Вашій увазі постільну білизну торгової марки First Choice. Незмінна якість виробництва, прагнення бути кращими на ринку текстильної промисловості ведуть до визнання їх в Європі і на Близькому Сході. Вдосконалюючись на своєму виробництві, вони стверджують якість продукту не тільки своєї марки, а й усієї турецької промисловості, яка так полюбилася нашому покупцеві. І ось вже як понад 20 років, купуючи турецький текстиль, ми знаємо, що кошти не втрачені даремно, вони вкладені у розумну покупку, яка буде радувати довгі роки.

Тканина

Тканина ранфорс - турецького виробництва 100% бавовняна тканина полотняного плетіння, не вибаглива у догляді, на вигляд гладка але матова, легка матерія із щільним переплетенням ниток, значно перевершує бязь, добре фарбується і зберігає насиченість кольорів - реактивне фарбування дозволяє зберегти насиченість кольорів  на довгі роки. Має чудові гігроскопічні властивості, завдяки чому добре вбирає вологу, але також швидко сохне. Постільна білизна з ранфорс приємна до тіла, повністю гіпоалергенна, підходить для частого застосування, витримує понад 200 режимів прання.

Зверніть увагу!

Колір та відтінок можуть відрізнятися, в залежності від налаштувань монітора (яскравість, контраст) та освітлення у різних приміщеннях.

Товар належної якості поверненню та обміну не підлягає.

Теги: First Choice, Deluxe Ranforce

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник First Choice - Україна
Розмір євро
Тканина Ранфорс
Склад 100% бавовна
Стиль однотон
Рекомендацїї по догляду
Прання +30-40С
2 508грн.
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.