Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Постільна білизна First Choice c. Deluxe Satin 200х220 см Serenity Ivory + Powder

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 201174
Відгуки: (0)
Виробники First Choice
★Акція★

Неймовірна постільна білизна бренду First Choice зі 100% бавовни модель Serenity Ivory + Mink у мінімалістичному дизайні з оксфордським кантом у компаньйоні молочного та рожевого відтінків даруватиме приємний та спокійний сон і стане чудовою прикрасою у спальні.

В комплект входять 4 наволочки різних розмірів для Вашої зручності. Постільна білизна серії Deluxe Satin виготовлена ​​з чистої бавовни. Комплектація постільної білизни від торгової марки First Choice передбачає комбінацію з акцентними наволочками та підковдрою на тлі однотонного простирадла та додаткових наволочок. Таким чином, не перевантажуючи образ, формується елегантна композиція.

Блиск і щільність матерії Сатин, а в даному випадку і екологічність сподобається всім без винятку. Різноманітність розмірів та кольорів допоможе кожному зробити свій ідеальний вибір. Комплект запакований в оригінальну подарункову коробку.


Розмір комплекту (євро)

Простирадло ------- 240*260 см ----- 1 шт.

Підковдра ----------- 200 * 220 см ---- 1 шт.

Наволочка ---------- 50*70 см ---------- 2 шт.

------------------------- + 70*70 см-----------2 шт.

У нашому магазині Ви знайдете колекції 100% оригінальної продукції за приємними цінами. Ми раді представити Вашій увазі постільна білизна First Choice. Постійна якість виробництва, прагнення бути найкращими на ринку текстильної промисловості ведуть до визнання їх у Європі та Близькому Сході. Удосконалюючись на своєму виробництві, вони стверджують якість продукту не лише своєї марки, а й усієї турецької промисловості, яка так сподобалася нашому покупцю. І ось уже як понад 20 років, купуючи турецький текстиль, ми знаємо, що кошти не втрачені даремно, вони вкладені у правильну покупку, яка радуватиме око не один рік.

Тканина

Сатин – тканина преміального класу, в основі якої обов'язково є натуральна скручена нитка. Кількість таких ниток становить близько 200, завдяки чому тканина набуває невимушеного блиску, гладкості та високої щільності в переплетенні. У ткацтві сатином називають саме переплетення ниток, його ще називають "бавовняним шовком". Сатинова тканина дуже стійка до зносу, практично не мнеться, а постільна білизна з неї завжди виглядає охайно і благородно.


Зверніть увагу!

Колір та відтінок можуть відрізнятися залежно від налаштування монітора (яскравість, контраст) та освітлення в різних приміщеннях.

Товар належної якості поверненню чи обміну не підлягає.


Теги: First Choice, Deluxe Satin

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник First Choice – Туреччина
Розмір євро
Тканина Сатин
Склад 100% бавовна
Стиль однотон
Рекомендацїї по догляду
Прання +30-40С
Купити в один клік
2 948грн. 3 390грн.
Ви заощаджуєте: 442грн. -13%
Доступні варіанти
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.