Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Постільна білизна DaMari Бязь Голд - "3D квіти" 180х215 см двохспальний розмір

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 700015
Відгуки: (0)
Виробники DaMari
Продано!

Комплект постільної білизни DaMari з бязі "3D квіти" на білому кольорі з великими реалістичними квітами. Представлений в двохспальному розмірі 180х215 см. Всі наволочки - назапах, з розміром на Ваш вибір. Підковдра зі зручною кишенею. 

У нашому магазині кожен комплект постільної білизни з бязі відшиваються для наших клієнтів в індивідуальному порядку, як стандартні варіації, так і індивідуальна комплектація – тільки Ви, і тільки для Вас. Час пошиття та відправки – 2-3 дні (окрім суботи та неділі).


Розмір комплекту постільної білизни

                Двохспальний

Наволочки---------70*70 см-----2 шт.

або--------------------50*70 см-----2 шт.

Простирадло-----200*220 см---1 шт.

Підковдра----------180*215 см---1 шт.

Комплекти з іншими параметрами вважаються "індивідуальним пошиттям" - передплата 200 грн.

Значення опцій

Наволочки* тут пропонуються всі можливі варіанти підбору наволочок. Зверніть увагу - всі наволочки заправляються назапах.

Наволочки "Стандарт" 50 * 70 (2шт) або 70 * 70 (2шт) - є базовою комплектацією і на ціну не впливають, тому Ви обираєте потрібний розмір.

Додаткові наволочки – за бажанням можна обрати додаткові наволочки у будь-якому розмірі. Якщо немає необхідності – залиште у значенні "Без додаткових наволочок".

Простирадло * - стандартне (200х220 см), євро 220х240 см або на гумці. Гумка вшивається частково, лише на куточках таким чином, щоб простирадло гарно фіксувалось на матрасі та не утворювало зайвих складок по всьому периметру ліжка.


Упаковка* - усі комплекти з бязі за замовчуванням упаковуються в силіконовий пакет на блискавці. Але для особливої нагоди можемо запропонувати альтернативу у вигляді фірмової коробки.


* - опція обов'язкова для вибору одного з варіантів.


Матеріал Бязь Голд – дещо вдосконалена тканина. Виготовлена ​​в Пакистані, що складається на 88% - з бавовни та 12% з поліестру, набула стійкості до стирання при інтенсивній експлуатації. Такий склад не зашкодить репутації бавовни, тільки збільшить срок експлуатації. Щільність складає 110-130 г/м2. Матеріал повністю безпечний як для дітей, так і для алергіків. Матова на вигляд, бязь не ковзає, із щільним переплетенням ниток. Повітропроникна тканина, має високий рівень вбирання вологи, при цьому залишається сухою. Комфорт та легкість гарантовані, і жодного електричного заряду та катишок. Для збереження малюнка таким же яскравим на довгі роки, температура прання до +40, обороти віджиму не перевищують 600об/хв.

Через своє виробництво і доступність сировини, постільна білизна з бязі залишається лідером серед конкурентів вже не одне десятиліття.



Зверніть увагу!

Розташування малюнку може відрізнятися.

* Колір та відтінок можуть відрізнятися залежно від налаштування монітора (яскравість, контраст) та освітлення в різних приміщеннях.

* Товари належної якості обміну чи поверненню не підлягають.

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник DaMari - Україна
Комплектація звичайна
Розмір двохспальний
Тканина бязь Gold ( бавовна) - Пакистан
Колір білий
Плотність 130 г/м кв.
Склад змішаний: 88% бавовна, 12% поліестер
Стиль квіти
Рекомендацїї по догляду
Прання машинне прання при +30-40’
849грн.
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.