Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Постільна білизна Бязь Голд - блакитний "Зірки" 150х215(2) см сімейний

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 80070
Відгуки: (0)
Виробники Украина
Продано!

Набір постільної білизни з бязі із зірочками в блакитному кольорі. Представлений в сімейному розмірі 150х215(2) см. Всі наволочки - назапах, з розміром та кількістю на Ваш вибір. Підковдра зі зручною кишенею. Нитки – підбираються під колір комплекту.

У нашому магазині кожен комплект постільної білизни з бязі відшиваються для наших клієнтів в індивідуальному порядку, як стандартні варіації, так і індивідуальна комплектація – тільки Ви, і тільки для Вас. Час пошиття та відправки – 1-2 дні (окрім неділі).


Розмір комплекту постільної білизни

                Сімейний

Наволочки---------70*70 см-----2 шт.

або--------------------50*70 см-----2 шт.

Простирадло-----220*215 см---1 шт.

Підковдра----------150*215 см---2 шт.

Комплекти з іншими параметрами вважаються "індивідуальним пошиттям" - передплата 100%.

Значення опцій

Наволочки* тут пропонуються всі можливі варіанти підбору наволочок. Зверніть увагу - всі наволочки заправляються назапах.

Наволочки "Стандарт" 50 * 70 (2шт) або 70 * 70 (2шт) - є базовою комплектацією і на ціну не впливають, тому Ви обираєте потрібний розмір.

Додаткові наволочки – за бажанням можна обрати додаткові наволочки у будь-якому розмірі. Якщо немає необхідності – залиште у значенні "Без додаткових наволочок".

Простирадло * - стандартна (220х215 см) або максі (240х220 см).

Упаковка* - усі комплекти з бязі за замовчуванням упаковуються в силіконовий пакет на блискавці. Але для особливої нагоди можемо запропонувати альтернативи.


* - опція обов'язкова для вибору одного з варіантів.


Матеріал Бязь Голд – дещо вдосконалена тканина. Виготовлена ​​в Пакистані, що складається на 88% - з бавовни та 12% з поліестру, набула стійкості до стирання при інтенсивній експлуатації. Такий склад не зашкодить репутації бавовни, тільки збільшить срок експлуатації. Будь-який інший склад тканини не може називатися Бязь Голд. Щільність складає 110-130 г/м2. Матеріал повністю безпечний як для дітей, так і для алергіків. Матова на вигляд, бязь не ковзає, із щільним переплетенням ниток. Повітропроникна тканина, має високий рівень вбирання вологи, при цьому залишається сухою. Комфорт та легкість гарантовані, і жодного електричного заряду та катишок. Для збереження малюнка таким же яскравим на довгі роки, температура прання до +40, обороти віджиму не перевищують 600об/хв.

Через своє виробництво і доступність сировини, постільна білизна з бязі залишається лідером серед конкурентів вже не одне десятиліття.



Зверніть увагу!

 * Ми дбаємо про наших клієнтів та раді, що обирають саме нас. Тому пропонуємо можливість зробити покупку легше і насолоджуючись завдяки поточним акціям. Наші менеджери завжди раді допомогти та відповісти на всі запитання. Спілкуйтеся з нами у месенджі, директі інстаграм каналу, або дзвоніть/пишіть на номер, вказаний у шапці сайту. Діліться своїми враженнями у відгуках.

* Колір та відтінок можуть відрізнятися залежно від налаштування монітора (яскравість, контраст) та освітлення в різних приміщеннях.

* Відповідно до ЗУ, товари належної якості обміну чи поверненню не підлягають.

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник Україна
Комплектація звичайний
Розмір сімейний
Тканина бязь Gold ( бавовна) - Пакистан
Колір блакитний
Плотність 130 г/м кв.
Склад змішаний: 88% бавовна, 12% поліестер
Стиль зірки
Рекомендацїї по догляду
Прання машинне прання при +30-40’
1 204грн.
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.