Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Подушка з чохлом і кантом ODA "Лінії" 70х70см Екопух

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 10215
Відгуки: (0)
Виробники ODA

Подушка у чохлі з кантом на блискавці "Лінії" від торгової марки ODA. Представлена ​​у розмірі 70х70 см з нанесенням лінійного візерунку. Тканина – бавовна 100%, наповнювач – екопух. Пружна пухка подушка, завдяки чохлу на блискавці вигідно виділяється серед потоку пропозицій, для щоденного використання. Враховуючи вагу та габарити подушки - відноситься до подушок середньої жорсткості.

Тканина

Бавовна - натуральне волокно різної довжини. Завдяки полотняному плетінню ниток, тканина набула відчутної міцності та матовості. Волокно користується популярністю в текстильній промисловості завдяки своїй феноменальної здатності поглинати вологу до 45% від своєї ваги, причому залишається сухою на дотик. Повністю гіпоалергенна тканина, відмінно підходить для домашнього текстилю та щоденного використання.

Наповнювач

Екопух – штучне волокно. За рахунок своєї структури та пружності волокон такий матеріал легко відновлює форму та об'єм довгі роки експлуатації. Але і в той же час екопух неймовірно легкий і м'який, Ви почуватиметеся як серед хмар. Оскільки штучне волокно не здатне поглинати запахи, цілком нейтральне до бактерій та організмів. Такі вироби рекомендуються алергікам та й усім, кому важливий спокійний, здоровий відпочинок.

Зверніть увагу!

Колір і відтінок можуть відрізнятися, в залежності від налаштувань екрану (яскравість, контраст) і освітлення в різних приміщеннях.

Товар належної якості поверненню або обміну не підлягає.

Характеристики
Загальні характеристики
Виробник Oda - Україна
Комплектація чохол на замку + кант по периметру
Розмір 70х70 см
Вага 1400 гр
Тканина 100% бавовна
Колір білий
Наповнювач екопух
Купити в один клік
646грн.
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.