Меню
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Наша адреса:
м. Хмельницький, вул. Львівське шоссе 15а
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 18:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 18:00
Замовити дзвінок

Пухова подушка 30% тканина Тік з кантом (30% пух, 70% перо) всі розміри

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 10202
Відгуки: (0)
Виробники Александра

Натуральна подушка із гусиного пір'я та пуху в тканині Тік з білим кантом по периметрі. Представлена у трьох розмірах на вибір. Пропорція пуха до пера становить 30% пуху : 70% пера. Легка та пружна подушка із традиціним наповнювачем ідеальна для тих, хто звик спати на холодній подушці. 

Розміри:

60х60 см - на замовлення 1-2 дні

50х70 см - у наявності

70х70 см - у наявності

Ціна вказана за 1 штуку.

Виготовлена із очищеної та стерильної сировини, із дотриманням найвищих санітарних норм, така подушка буде служити вічність,   але при дотриманні кількох нескладних правил:

  • одне з найголовніших правил - уникати частого потрапляння надмірної вологи.
  • не засинати із вологим волоссям.
  • сушити слід до повного висихання наповнювача. Краще на свіжому повітрі.
  • проводити чистку раз на рік.

Саме через недотримання правил сушки такі подушки мають неоднозначну репутацію. Але у щоденному використанні з ними ніщо незрівняється у комфорті та солодких спогадах з дитинства.

Тік - натуральна матерія, що складається повністю із бавовни. Використовується для пошиття чохлів, напірників, наматрасників і деяких видів одягу. Висока щільність тканини досягається особливим плетінням ниток і ділить її на три основних види тіку: матрацний, пухотримаючий і легкий.

Найцікавіший нам тік пухотримаючий (або наволочних) і матрацний - щільність 140-160 г / м2. При обробці спеціальним розчином, матерія стає ще міцніше, що не дозволяє проникати пилі та бруду всередину виробу, а наповнювачу просочуватися крізь волокна. Ось чому прати вироби не рекомендується при високих температурах (переважно до 50 градусів) - щоб не вимити захисний шар, але прасування на високих температурах навпаки закріплює захисний барєр.

Зверніть увагу!

Колір та відтінок можуть відрізнятися, в залежності від налаштувань монітора (яскравість, контраст) та освітлення у різних приміщеннях. 

Купити в один клік
911грн.
Доступні варіанти
Дізнайтесь про усі можливі способи оплати та доставки - тисніть сюди
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.